دانلود پایان نامه

  • خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود :
  • خطای آزمایشگر
  • خطای وسایل آزمایش
  • خطای محیط
  • اندازه گیری در آزمایش :
  • خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای که در آزمایش بدست آمده است .
  • خطای نسبی =
  • در صد خطای نسبی : 100* خطای نسبی
  • نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد :
  • موضوع آزمایش
  • تاریخ
  • اسامی افرادی که در یک گروه آزمایش انجام می دهند .
  • نام استاد
  • شرح آزمایش
  • نوشتن روابط و فرمولهای مربوطه
  • رسم جداول و نمودارهای لازم
  • نتیجه گیری
  • بدست آوردن خطاها
  • عوامل موثر در خطا
  • تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A
  • ظرفیت گرمایی جسم :

مقدار گرمایی که جسم می گیرد تا دمای آن یک درجه سانتی گراد افزایش (کلوین) افزایش یابد J/K
   -ظرفیت گرمایی ویژه جسم :
مقدار گرمایی است که به یکای جرم داده می شود تا دمای آن یک درجه کلوین افزایش یابد J/kg k
m : جرم کالری متر
m1 :جرم آب سرد
m2 : جرم آب گرم
c : آب =  C=4/2j/kg  k
 موضوع تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر
شرح آزمایش :
ابتدا مقداری آب درون کالری متر ریخته و ان را وزن می کنیم سپس آن را بدون آب وزن می کنیم و وزن خالص آب را بدست می اوریم دمای آب سرد را اندازه گیری می کنیم .آب را درون بشری تا 60 درجه سانتیگراد حرارت می دهیم سپس مخلوط آب گرم و سرد که قبلاً در کالری متر بود دما را اندازه گیری می کنیم و وزن آن را هم می سنجیم با نوشیتن تمامی اعداد و ارقام در سه مرحله این آزمایش را تکرار می کنیم و در هر بار فرمولهای مربوط را می نویسیم .
مرحله اول :
M وزن کالری متربدون آب=      325gr
وزن کالری متر با آب = 459/5gr
m1 وزن خالص آب  = 107/5gr
وزن آب سرد و گرم = 615 gr
دمای اولیه آب سرد = 15 c
دمای اولیه آب گرم = 60 c
تعادل آب گرم و سرد = 30 c
m2 وزن آب گرم خالص = 154/5 gr
154/5*4/2(30-60)=0+(30-15)(A+107/5*4/2)
A=
 
مرحله دوم
m وزن کالری متر بدون آب = 352 gr
A=
A=
A=2827/4
وزن کالری متر با آب  = 860/5
m1  وزن خالص آب = 508/5 gr
وزن آب سرد و گرم = 608/5 gr
m2 وزن آب گرم خالص = 100gr
دمای آب سرد = 15 c
دمای آب گرم  = 60 c
دمای تعادل آب گرم و سرد = 32 c
 
مرحله سوم

m وزن کالری متر بدون آب = 352 gr
A=
وزن کالری متر با آب  = 885/5
A=
m1  وزن خالص آب = 533/5 gr    A=  26/64
میانگین =
وزن آب سرد و گرم = 607/5 gr
m2 وزن آب گرم خالص = 73/5gr
دمای آب سرد = 15 c
دمای آب گرم  = 60 c
دمای مخلوط  آب گرم و سرد = 32 c
نتیجه گیری :
در این آزمایش متوجه شدیم که در اندازه گیری ظرفیت گرمایی خطا دمایی وجود دارد که با چند بار تکرار و آزمایش می توان خطاها را متوجه شد .
ظرفیت واقعی گرمایی کالری سنج =
خطای مطلق =
خطای نسبی =
در صد خطا =
عوامل موثر در خطا :
دمای محیط ، فواصل بین مراحل آزمایش ، کم و زیاد شدن مقدار آب
(ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

همراه با تمام ضمائم (پیوست ها) با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است


فایل ها برای اینکه حجم آنها پایینتر شود وراحتتر دانلود شوند با فرمت rar یا zip فشرده شده و پسوردگذاری شده اند. پسورد همه فایل های این سایت یکسان است.

برای دریافت پسورد فایل اینجا کلیک کنید
آزمایشگاه حرارت

دسته‌ها: متفرقه